Pozdrav našim maturanticama

Došlo je vrijeme i za ispraćaj još jedne generacije maturantica. I ove godine obilježili smo njihov završetak boravka u učeničkom domu kratkim prigodnim programom na kojem su prisustvovale ravnateljica, odgajateljice, stručna služba, ostale učenice i djelatnici Doma.

Program je započeo obraćanjem ravnateljice koja je uputila riječi podrške i ohrabrenja za njihove buduće životne korake te se zahvalila na zajedničkim danima, smijehu, suzama, otpjevanim pjesmama i na svim ostalim sitnicama koje su oblikovale našu zajedničku priču. Učenice su pozvane da uvijek čine dobro u životu i slijede svoje srce, uz vodstvo mudrosti, plemenitosti i radosti. Najvažnije od svega, upućena im je želja da nikad ne odustaju od vjere te da im Gospodin podari prilike da razvijaju sebe i svojom toplinom griju srca drugih ljudi. 

Nakon zajedničke večere,  slavile smo sv. Misu na kojoj je don Hrvoje Katušić istaknuo vrijednost životnih temelja koje su dobile svojim boravkom u domu, ali i potrebu nastavka samostalnog traženja uputa i smjernica za daljnje djelovanje. 

Drage maturantice, neka vaš životni put bude ispunjen uspjehom i radosti uz blagoslov naše čuvarice sv. Marije Krucifikse.